OMO DETERGENT DE RUFE ULTIMATE ACTIVE CLEAN 2L

49,00 lei

În stoc

SKU: C1051 Categorie:

Formula OMO Ultimate Active Clean este ideala pentru indepartarea petelor dificile, chiar si intr-un ciclu de spalare scurt*, pentru ca tu sa te poti bucura de experientele care conteaza cu adevarat!

Potrivit atat pentru rufele able, cat si colorate, cu doar 50ml/spalare, OMO Ultimate Active Clean asigura obtinerea de rezultate extraordinare, la fiecare spalare.

De asemenea, OMO este dedicat efortului de reducere a impactului asupra mediului, recipientul produsului fiind acum realizat din plastic reciclat (PCR), acesta fiind 100% reciclabil.

Despre OMO

OMO crede ca jocul e cea mai buna scoala. Scoala la care materiile nu se invata pe de rost, ci se traiesc. Unde copiii invata sa aiba incredere in ei. Sa fie curajosi, independenti, empatici. Sa stie sa isi sustina parerile, liberi si fara retineri. Acea scoala care ii pregateste pentru viata reala. De aceea OMO crede intr-un joc liber, cu cat mai putine restrictii afara, acasa, la scoala, oriunde. Neingradit de fricile, preconceptiile sau protectia exagerata a generatiei noastre. Pentru ca ei sa devina o generatie mai buna.

OMO crede in puterea jocului!

*Testat la 40 de grade, intr-un ciclu de spalare scurt de 60 de minute.

Ingrediente:

I5-15% surfactanți anionici; <5% surfactanți neionici, săpun, fosfonați, policarboxilati, înălbitori optici, enzime, parfumuri (Citronellol, Geraniol), Methylisothiazolinone, Octylisothiazolinone.

Recomandare si mod de utilizare:

Pentru cele mai bune rezultate:

 

  • Intotdeauna respectati instructiunile de spalare de pe etichetele hainelor;
  • Intotdeauna spalati culorile mai inchise separat;
  • Intotdeauna verificati rezistenta culorilor inainte de a aplica lichidul nediluat direct pe pete, inainte de spalare;
  • Nu folositi prespalare;
  • Nu spalati textilele rezistente la flacari la o temperatura mai mare de 50ºC;
  • Nu folositi pentru articole din lana sau matase;
  • Pentru haine foarte murdare, este recomandat sa folositi programe cu temperaturi ridicate de spalare;
  • Pentru cele mai bune rezultate atunci cand spalati la temperaturi scazute, nu alegeti ciclul de spalare pentru haine delicate;
  • Pastrati in ambalajul original, la temperaturi moderate.

 

Dozajul recomandat pentru 4-5kg de rufe uscate usor murdare/normal de murdare in apa de duritate mica/medie este de 50ml. Pentru rufe foarte murdare sau apa de duritate mare adaugati 15 ml detergent lichid. Pentru 6-8 kg de rufe adaugati 25ml detergent lichid. Pentru spalare manuala diluati 30ml detergent lichid in 10L apa.

Meniu Principal