Triumf Degresant Forte Universal 500 ml

13,90 lei

În stoc

SKU: A15 Categorie:

Este produsul ideal pentru curăţarea suprafeţelor şi obiectelor sanitare (chiuvetă, cadă, gresie, faianţă, cabina duş, instalaţii sanitare), precum şi a celor din bucătărie (aragaz, frigider, hotă, cuptor, grătar, vase emailate, sticlă termorezistentă etc.), fiind foarte eficient împotriva petelor de grăsime şi de murdărie persistentă.

Recomandat pentru: chiuvete, grătare, gresie/faianţă, cadă, cabină duş, instalaţii sanitare, aragaz, frigider, hotă, cuptor, vase, sticlă termorezistentă.

Redă strălucirea suprafeţelor de crom, inox, sticlă, lăsând un parfum proaspăt de lămâie. Datorită conţinutului său de anticorozivi, produsul nu atacă suprafeţele metalice.

Mod utilizare

Pulverizaţi pe suprafaţa de curăţat de la o distanţă de 15-20 cm, lăsaţi să acţioneze câteva minute în funcţie de gradul de murdărie, după care clătiţi din abundenţă cu apă sau ştergeţi cu o lavetă umedă. Ajustaţi dozarea în funcţie de mărimea suprafeţei de curăţat şi de gradul de murdărie.

 

Precauţii: Nu folosiţi produsul la curăţarea cuptoarelor cu microunde, a vaselor teflonate, a suprafeţelor din aluminiu, a linoleumului sau a altor suprafeţe vopsite sau lăcuite. Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. Dacă este necesară consultarea medicului, ţineţi la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiţi eticheta înainte de utilizare. Evitaţi orice contact cu ochii, pielea sau îmbrăcămintea. Înainte de utilizarea produsului, se recomandă efectuarea unui test de rezistență pe o suprafață ascunsă

În caz de contact cu ochii: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi. Purtaţi mănuşi de protecţie.

Ingrediente

Listă ingrediente

Aqua, Potassium Hydroxide, Pentasodium Triphosphate, Alkenyl Dicarboxylic Acid Anhydride, Undeceth-5, Undeceth-8, Tetrasodium Etidronate, Parfum, Limonene, Citral, Citronellol

 

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Meniu Principal